Vendégvárás Tardon a Bükk - Völgye vendégházban.

Kedves pihenni vágyó!

Ha csendes, nyugodt környezetre vágyik, és nem szeretne többszobás üdülőben egyetlen szobát bérelve folyton idegen emberekbe ütközni, osztozni a konyhán esetleg fürdőszobán, akkor Ön jó helyen jár. Jöjjön el hozzánk a Bükk - Völgye Vendégházba, ahol kellemes környezetben biztosíthatja családjának a fárasztó hétköznapok utáni feltöltődést. Lepje meg családját egy csodálatos vidéki nyaralással, ha vágyik a hegyek, erdők közelségére, és tiszta levegőn szeretne pihenni; ha szeret kerékpározni, túrázni; valamint szeretne megismerkedni a matyó települések hagyományaival, hímzésvilágával; ha szeret hűsölni a strandok medencéiben és gyógyvizű fürdőzésre vágyik, valamint a horgászat az egyik kedvenc időtöltése.
Amennyiben szeretne télen is kikapcsolódni, szánkózni, síelni; élvezni, ahogy pattog a tűz a kandallóban, és az átmelegíti, hogyha megcsípte a friss - tiszta, téli levegő. Ha meg szeretné ismerni a falusi disznótor hangulatát; ha gyermekének jó a kézügyessége és szeretné fejleszteni azt; esetleg szeretné megtanulni a jellegzetes tardi keresztszemes hímzést, akkor minden bizonnyal jól fogja érezni magát! Önnek tetszik az ajánlat? Családja sem fog csalódni. Barátságos, vendégszerető környezet várja Tardon a Bükk - Völgye Vendégházban.

Szobák száma: 1

Ágyak száma: 4, nagypárna, kispárna, paplan, minden ágyhoz éjjeliszekrény, olvasólámpa, tv, rádió, cd-s magnó. A szobában a falusi tél hangulatát idéző kandalló.

Felszerelt konyha: rezsó, sütő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, hűtőszekrény, edények evőeszközök, poharak, csészék . . .

Fürdő: Mosdó, WC, Zuhanyzó, tükör, piperepolc, hajszárító, törölköző

Gardrób: gardróbszekrény, ruhaszárító, vasalódeszka, vasaló

Mini asztali foci és biliárd, kártya, labda, társasjáték, tollas.

Pihenőudvar: kerti bútorok, napozóágy, merevfalú medence, nyársalási, bográcsozási, grillezési lehetőség.

Parkolás az udvarban.

Mindez a falu központjától 4 percre, ahol megtalálható a játszótér, posta, orvosi és fogorvosi rendelő, gyógyszertár, faluház tornateremmel, fodrászat, élelmiszerbolt, presszó. Közvetlenül a tele ház szomszédságában, ahol internet hozzáférési lehetőség van. A faluban polgárőrség működik, mely az egyébként is jó közbiztonságot szolgálja.

Mindez és még nagyon sok kellemes perc vár önre lakókörnyezetünkben.

Ismerjenek meg bennünket és vendégszeretetünket a Bükk - Völgye vendégházat, Tard szépségeit, a friss, tiszta levegőt, egy gondtalan üdülés lehetőségét.


Elérhetőségek:

Telefon: 06-30/568-4138
E-mail: csebet@t-online.hu
Cím: 3416 Tard, Ady E. u. 4.

Szállás árak: 2.700 Ft/fő/éj

Kedvezmények:

Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig: 2.000 Ft/fő/éj

SZÉP Kártyát elfogadunk.

AKCIÓ!
Február 1. és május 31. közötti egyhetes nyári foglalás esetén egy egész napos családi belépőt kap ajándékba a bogácsi Termálfürdőbe.

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván Önnek!

Csányi Erzsébet
Falusi vendéglátó